Ontvang 5 gratis offertes van verhuisbedrijven en bespaar tot wel 40%
Waar woon je nu en waar verhuis je naartoe?
We helpen dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuizers
100% gratis, geen verplichtingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle & gemakkelijke stappen

Vul je verhuisgegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offertes sturen.
Ontvang tot wel 5 offertes met reviews
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.
Vergelijk offertes en reviews en maak je keuze
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.
Hoe gebruikers ons beoordelen op Google
4.4
Debby
Verhuisd in juli 2023

Verhuisoffertes opgevraagd voor verhuizing naar het buitenland. Ik schrok echter van de prijzen en grote verschillen. Daarom zeer zeker blij met deze website.

Bespaar tot 40% op de kosten van jouw internationale verhuizing!

Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo, hét platform waar je offertes vergelijkt van verschillende internationale verhuisbedrijven. Al sinds 2004 helpen wij mensen met het vinden van een passend internationaal verhuisbedrijf. Ruim 92.000 Nederlanders zijn je voorgegaan! Dankzij ons wereldwijde netwerk bestaande uit meer dan 500 internationale verhuizers, kunnen we ook jou helpen bij het vinden van het juiste verhuisbedrijf.

Of je nu een aantal meubelstukken verhuist naar een buurland of een volledige inboedel naar een ander continent wil laten verschepen, wij kunnen je helpen. Voor iedere internationale verhuizing hebben wij gespecialiseerde verhuisbedrijven in ons netwerk.

Ons advies: vergelijk altijd internationale verhuisbedrijven voor je kiest

Als geen ander begrijpen wij hoe lastig het kan zijn om het geschikte verhuisbedrijf te vinden voor jouw internationale verhuizing. Je vertrouwt ze immers jouw dierbare spullen toe; dit is geen beslissing die je dagelijks neemt en daarom vrij lastig. Daarom raden wij altijd aan om minimaal drie internationale verhuizers met elkaar te vergelijken. Zo bespaar je niet alleen op de verhuiskosten maar zo kun je ook voor jezelf bepalen bij welk bedrijf jij je het prettigst voelt. Je eigen intuïtie en het raadplegen van online reviews zijn beide erg belangrijk bij het keuzeproces. Tevens is het belangrijk om te controleren in hoeverre het verhuisbedrijf verzekerd is en welke extra diensten het verhuisbedrijf aanbiedt. Zo voorkom je dat je naderhand voor verrassingen komt te staan.

Internationaal verhuizen: gratis en vrijblijvende offertes

Door het invullen van ons offerteformulier ontvang je gratis tot 5 offertes van internationale verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in de door jou aangegeven verhuisroute. Op basis van de informatie die je invult in het formulier, selecteren wij tot 5 internationale verhuisbedrijven voor jouw verhuizing. Je ontvangt vervolgens een e-mail van ons met daarin alle gegevens van deze verhuisbedrijven inclusief een link naar de bijbehorende review pagina’s. Het aanvragen en vergelijken van offertes via onze website is 100% gratis en zonder enige verplichtingen. Je zit dus nergens aan vast!

Waarom zou je gebruik maken van onze website?

  • Bespaar tijd: omdat ieder verhuisbedrijf gespecialiseerd is in verschillende typen internationale verhuizingen, kan het best een klus zijn om zelf de juiste verhuisbedrijven te vinden. Door ons brede netwerk is deze klus voor ons zo geklaard en weet je zeker dat je na het invullen van het offerteformulier in contact komt met de juiste verhuisbedrijven;
  • Betaal niet te veel voor je verhuizing: een internationale verhuizing kost veel geld en men betaalt al snel te veel. Door het vergelijken van meerdere internationale verhuisbedrijven voorkom je dat jij te veel betaalt voor jouw verhuizing;
  • Voel je zeker: wij verzamelen reviews van klanten die je voor gingen, voor ieder internationaal verhuisbedrijf in ons netwerk. Zo kun je zelf beslissen of het verhuisbedrijf je aanspreekt op het gebied van zowel prijs als kwaliteit.

Voorkom dat je de verkeerde keuze maakt en te veel betaalt. Door gebruik te maken van ons offerteformulier ben je beter in staat om het juiste internationale verhuisbedrijf te kiezen en behoor je tot de groep van mensen die met een glimlach kan terugkijken op hun verhuizing!