088 - 2 300 630
Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven
Bespaar 40% op je verhuizing naar Italië
Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis dienst, geen verplichtingen
Hoe gebruikers ons beoordelen op Google
4.3

Nuttige verhuistips Italië

italy_removal
move_italy
move_move_to_italy
move_to_italy
mover_italy
moving_company_italy
removalcost_italy

Het zoeken van een verhuisbedrijf dat is gespecialiseerd is in verhuizen naar Italië is een lastige zoektocht. Om gespecialiseerde verhuizers naar Italië dient u met de volgende zaken rekening te houden:

  1. Kies een ervaren specialist. De medewerkers van de verhuizer kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ze zijn gewend om in Italië een verhuizing te laden of te lossen. De specialist is bovendien voordeliger omdat hij verhuizingen kan combineren. Zo krijgt u hoge kwaliteit tegen de beste prijs.
  2. Bepaal vooraf wat u meeneemt en wat u zelf kunt doen. Dit bespaart het meeste. Bespreek dit met de verhuizer en vraag zijn advies om te besparen.
  3. Vraag offertes aan bij enkele specialisten en vergelijk. Ontvang snel en gemakkelijk meerdere offertes voor een verhuizing naar Italië.

Wij selecteerden voor u de beste gespecialiseerde verhuisbedrijven in Nederland. Deze internationale verhuizers hebben jarenlange ervaring op Italië. Vraag hier gratis verhuisoffertes aan.

Stressvrij verhuizen naar Italië

In 3 snelle & gemakkelijke stappen

Vul je verhuisgegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offertes sturen.
Ontvang tot wel 5 offertes met reviews
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.
Vergelijk offertes en reviews en maak je keuze
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.
De Heer W.
Verhuisd in juni 2020, Den haag naar Spanje

Prima, overzichtelijk. Goed hulpmiddel. Verhuizers reageren heel snel, komen langs, maken offerte. Heel makkelijk.