088 - 2 300 630

Informatie over ons

Internationaalverhuisadvies.nl is een onafhankelijk internetplatform, gericht op het kostenloos adviseren van de consument die internationaal wil verhuizen. De belangrijkste doelstelling is de consument te helpen zijn internationale verhuizing te vergemakkelijken. Hierbij wordt een gratis offerteservice en een offerteleeshulp geboden voor de juiste keuze van de vakkundige internationale verhuizer.

De organisatie selecteert op grond van strenge kwaliteitseisen de beste internationale verhuizers van Nederland. De belangrijkste criteria zijn o.a.:

  • Lid van de brancheorganisatie voor verhuizers;
  • Ruime ervaring in internationaal verhuizen;
  • Gespecialiseerd in internationaal verhuizen;
  • Agentschappen wereldwijd, bij voorkeur eigen vestigingen;
  • Gerenommeerde naam in de Nederlandse internationale verhuisbranche;
  • Gezonde bedrijfsvoering en betrouwbaar bedrijf;
  • En natuurlijk de mening van de klanten van Internationaalverhuisadvies.

Gespecialiseerde Verhuizer
In Nederland mag iedereen die beschikt over een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer verhuizingen uitvoeren. Om het kaf van het koren te scheiden en het onderscheid tussen een goede, gespecialiseerde verhuizer en een gelegenheidsverhuizer duidelijk te maken is er een erkenningsregeling opgesteld door de branchevereniging voor verhuizers waarbij 400 verhuisondernemingen zijn aangesloten. De kwaliteit wordt door de branchevereniging gewaarborgd door strenge normen en toelatingseisen die periodiek gecontroleerd worden. Zo dient het personeel van een verhuizer speciaal voor het vak te zijn opgeleid. De verhuizer dient over geschikt materieel te beschikken, zoals verhuiswagens met voldoende laadruimte, deugdelijke verhuiskisten en dozen, schone dekens en degelijke technische hulpmiddelen.

Internationale Verhuizers die zich willen aanmelden en voldoen aan bovenstaande eisen, kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Internationaal Verhuisadvies
Spuiboulevard 240A+B
3311 GR Dordrecht
Nederland

Registratie Kamer van Koophandel 594 64 534
BTW nummer NL8535.02.985.B.01

Hebt u vragen of opmerkingen, stuurt u ons dan een email op: [email protected]. Let op: U kunt geen offertes aanvragen via dit emailadres. Dit kan alleen via het gratis offerte aanvraagformulier.