Informatie over ons

Internationaalverhuisadvies.nl is een onafhankelijk internetplatform, gericht op het kostenloos adviseren van de consument die internationaal wil verhuizen. De belangrijkste doelstelling is de consument te helpen zijn internationale verhuizing te vergemakkelijken. Hierbij wordt een gratis offerteservice en een offerteleeshulp geboden voor de juiste keuze van de vakkundige internationale verhuizer.

De organisatie selecteert op grond van strenge kwaliteitseisen de beste internationale verhuizers van Nederland. De belangrijkste criteria zijn o.a.:

  • Lid van de brancheorganisatie voor verhuizers;
  • Ruime ervaring in internationaal verhuizen;
  • Gespecialiseerd in internationaal verhuizen;
  • Agentschappen wereldwijd, bij voorkeur eigen vestigingen;
  • Gerenommeerde naam in de Nederlandse internationale verhuisbranche;
  • Gezonde bedrijfsvoering en betrouwbaar bedrijf;
  • En natuurlijk de mening van de klanten van Internationaalverhuisadvies.

Gespecialiseerde Verhuizer
In Nederland mag iedereen die beschikt over een vergunning voor het beroepsgoederenvervoer verhuizingen uitvoeren. Om het kaf van het koren te scheiden en het onderscheid tussen een goede, gespecialiseerde verhuizer en een gelegenheidsverhuizer duidelijk te maken is er een erkenningsregeling opgesteld door de branchevereniging voor verhuizers waarbij 400 verhuisondernemingen zijn aangesloten. De kwaliteit wordt door de branchevereniging gewaarborgd door strenge normen en toelatingseisen die periodiek gecontroleerd worden. Zo dient het personeel van een verhuizer speciaal voor het vak te zijn opgeleid. De verhuizer dient over geschikt materieel te beschikken, zoals verhuiswagens met voldoende laadruimte, deugdelijke verhuiskisten en dozen, schone dekens en degelijke technische hulpmiddelen.

Internationale Verhuizers die zich willen aanmelden en voldoen aan bovenstaande eisen, kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier.

Internationaal Verhuisadvies
Spuiboulevard 240A+B
3311 GR Dordrecht
Nederland

Registratie Kamer van Koophandel 594 64 534
BTW nummer NL8535.02.985.B.01

Hebt u vragen of opmerkingen, stuurt u ons dan een email op: [email protected] Let op: U kunt geen offertes aanvragen via dit emailadres. Dit kan alleen via het gratis offerte aanvraagformulier.

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes