We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar 40% op je verhuizing naar Frankrijk

Ontvang tot 5 gratis verhuisoffertes

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Stressvrij verhuizen naar Frankrijk

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Verhuizen naar Frankrijk

Heb jij een verhuizing naar Frankrijk op de planning staan? Dan komt er veel op je af. Als geen ander weten we hoeveel er geregeld moet worden. Je bent dus voor hulp aan het juiste adres. Al sinds 2004 helpen wij mensen te verhuizen naar Frankrijk. Dit doen we met onze gratis offertedienst. Wanneer je op Internationaalverhuisadvies.nl offertes aanvraagt, gaan wij in ons netwerk van 500+ verhuisbedrijven op zoek naar de meest geschikte verhuizers voor jouw verhuizing. Dankzij onze jarenlange ervaring, durven wij je te garanderen dat je met onze hulp een passend verhuisbedrijf vindt én fors kunt besparen op de kosten. En het beste van alles? Het is helemaal gratis.

Een passend verhuisbedrijf vinden

Een verhuizing naar Frankrijk doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Het is dus niet vreemd dat je geen idee hebt waar je moet beginnen wanneer het aankomt op het vinden van een geschikte verhuizer. Er zijn tientallen verhuizers die jouw inboedel naar Frankrijk kunnen verhuizen, maar hoe vind je deze en hoe weet je nu welk verhuisbedrijf het beste bij jouw wensen past? Het is niet gek dat dit proces veel twijfel met zich meebrengt, je vertrouwt dit verhuisbedrijf op de verhuisdag immers al je dierbare spullen toe. De oplossing?

Verhuizers vergelijken via ons

Wanneer je op onze website het offerteformulier invult, gaan wij in ons netwerk op zoek naar geschikte verhuisbedrijven voor jouw verhuizing. Op basis van wat je hebt ingevuld, selecteren wij de top vijf verhuizers. Deze bedrijven ontvangen jouw offerteaanvraag, waarop ze vervolgens een offerte voor jouw verhuizing zullen opmaken. Dit betekent dus dat jij vijf (gratis!) verhuisoffertes ontvangt en dat je de verhuizers kunt vergelijken op prijs. Echter, niet minder belangrijk is natuurlijk de kwaliteit die je van het bedrijf mag verwachten. Wij sturen je daarom ook de reviews van voorgaande klanten, zodat je de verhuisbedrijven kunt vergelijken op prijs én kwaliteit.

Wanneer je via ons verhuizers vergelijkt..

  • Voorkom je dat je met het verkeerde verhuisbedrijf in zee gaat. Door meerdere verhuisbedrijven te vergelijken op prijs en kwaliteit, kun je een weloverwogen keuze maken;
  • Bespaar je tot wel 40% op je verhuizing. Want vergelijken = besparen. Het kan honderden tot zelfs duizenden euro’s schelen wanneer je meerdere internationale verhuisbedrijven met elkaar vergelijkt. Wij zorgen dat je iets te vergelijken hebt en niet te veel betaalt;
  • Ga je met een zeker gevoel je verhuizing naar Franrijk tegemoet. Want een professioneel verhuisbedrijf gaat jouw verhuizing uitvoeren!

Wij zijn hier om jou te helpen. Door gebruik te maken van onze gratis dienst ben je beter in staat om het juiste internationale verhuisbedrijf te kiezen en behoor je tot de groep van mensen die met een glimlach kan terugkijken op hun verhuizing! 🙂

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes