Ontvang 5 gratis offertes van verhuisbedrijven en bespaar tot wel 40%
Waar woon je nu en waar verhuis je naartoe?
We helpen dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuizers
100% gratis, geen verplichtingen
Hoe gebruikers ons beoordelen op Google
4.4

Stressvrij verhuizen naar Frankrijk

In 3 snelle & gemakkelijke stappen

Vul je verhuisgegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offertes sturen.
Ontvang tot wel 5 offertes met reviews
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.
Vergelijk offertes en reviews en maak je keuze
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Verhuizen naar Frankrijk

france_removal
move_france
move_to_france
mover_france
moving_company_france
removalcost_france

Heb jij een verhuizing naar Frankrijk op de planning staan? Dan komt er veel op je af. Als geen ander weten we hoeveel er geregeld moet worden. Je bent dus voor hulp aan het juiste adres. Al sinds 2004 helpen wij mensen te verhuizen naar Frankrijk. Dit doen we met onze gratis offertedienst. Wanneer je op Internationaalverhuisadvies.nl offertes aanvraagt, gaan wij in ons netwerk van 500+ verhuisbedrijven op zoek naar de meest geschikte verhuizers voor jouw verhuizing. Dankzij onze jarenlange ervaring, durven wij je te garanderen dat je met onze hulp een passend verhuisbedrijf vindt én fors kunt besparen op de kosten. En het beste van alles? Het is helemaal gratis.

Een passend verhuisbedrijf vinden

Een verhuizing naar Frankrijk doe je waarschijnlijk maar één keer in je leven. Het is dus niet vreemd dat je geen idee hebt waar je moet beginnen wanneer het aankomt op het vinden van een geschikte verhuizer. Er zijn tientallen verhuizers die jouw inboedel naar Frankrijk kunnen verhuizen, maar hoe vind je deze en hoe weet je nu welk verhuisbedrijf het beste bij jouw wensen past? Het is niet gek dat dit proces veel twijfel met zich meebrengt, je vertrouwt dit verhuisbedrijf op de verhuisdag immers al je dierbare spullen toe. De oplossing?

Verhuizers vergelijken via ons

Wanneer je op onze website het offerteformulier invult, gaan wij in ons netwerk op zoek naar geschikte verhuisbedrijven voor jouw verhuizing. Op basis van wat je hebt ingevuld, selecteren wij de top vijf verhuizers. Deze bedrijven ontvangen jouw offerteaanvraag, waarop ze vervolgens een offerte voor jouw verhuizing zullen opmaken. Dit betekent dus dat jij vijf (gratis!) verhuisoffertes ontvangt en dat je de verhuizers kunt vergelijken op prijs. Echter, niet minder belangrijk is natuurlijk de kwaliteit die je van het bedrijf mag verwachten. Wij sturen je daarom ook de reviews van voorgaande klanten, zodat je de verhuisbedrijven kunt vergelijken op prijs én kwaliteit.

Wanneer je via ons verhuizers vergelijkt..

  • Voorkom je dat je met het verkeerde verhuisbedrijf in zee gaat. Door meerdere verhuisbedrijven te vergelijken op prijs en kwaliteit, kun je een weloverwogen keuze maken;
  • Bespaar je tot wel 40% op je verhuizing. Want vergelijken = besparen. Het kan honderden tot zelfs duizenden euro’s schelen wanneer je meerdere internationale verhuisbedrijven met elkaar vergelijkt. Wij zorgen dat je iets te vergelijken hebt en niet te veel betaalt;
  • Ga je met een zeker gevoel je verhuizing naar Franrijk tegemoet. Want een professioneel verhuisbedrijf gaat jouw verhuizing uitvoeren!

Wij zijn hier om jou te helpen. Door gebruik te maken van onze gratis dienst ben je beter in staat om het juiste internationale verhuisbedrijf te kiezen en behoor je tot de groep van mensen die met een glimlach kan terugkijken op hun verhuizing! 🙂

Debby
Verhuisd in juli 2023

Verhuisoffertes opgevraagd voor verhuizing naar het buitenland. Ik schrok echter van de prijzen en grote verschillen. Daarom zeer zeker blij met deze website.