Ontvang 5 gratis offertes van verhuisbedrijven en bespaar tot wel 40%
Waar woon je nu en waar verhuis je naartoe?
We helpen dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuizers
100% gratis, geen verplichtingen
Hoe gebruikers ons beoordelen op Google
4.4

Stressvrij verhuizen naar Duitsland

In 3 snelle & gemakkelijke stappen

Vul je verhuisgegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offertes sturen.
Ontvang tot wel 5 offertes met reviews
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.
Vergelijk offertes en reviews en maak je keuze
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Verhuizen naar Duitsland

germany_removal
move_germany
move_to_germany
mover_germany
moving_company_germany
removalcost_germany

Heb jij plannen om te verhuizen naar Duitsland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al sinds 2004 helpen wij mensen met hun verhuizing naar Duitsland. We hebben door de jaren heen een netwerk opgebouwd van verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizingen naar Duitsland en helpen je daarom graag op weg.

Verhuizen naar Duitsland: een verhuisbedrijf vinden

Bij een internationale verhuizing komt veel kijken, dat weten we als geen ander. Het vinden van een verhuisbedrijf is slechts één van de vele zaken die geregeld moeten worden. En gelukkig zijn wij hier om je hierbij te helpen. Hoe we dat doen? Met onze gratis offertedienst nemen wij je het zoekproces volledig uit handen.

Hoe werkt dit?

Wanneer je het offerteformulier op deze website invult, gaan wij in ons netwerk op zoek naar passende verhuisbedrijven voor jouw verhuizing. Dit gaat als volgt:

  1. Je vult in het formulier in van waar naar waar je gaat verhuizen, wat je gaat verhuizen en wanneer;
  2. Op basis van deze gegevens bekijken wij welke verhuisbedrijven het beste passen bij jouw aanvraag. Vervolgens koppelen we jou aan deze verhuisbedrijven;
  3. Je ontvangt vervolgens van ons een email met de gegevens van de verhuizers en de reviews van voorgaande klanten. De verhuisbedrijven gaan nu ieder een offerte voor je opmaken.

Je ontvangt dus 5 offertes die je met elkaar kunt vergelijken! Het enige wat jij hoeft te doen, is achterover te leunen tot zij contact met je opnemen. En het mooiste van alles, onze service is volledig gratis.

Verspil geen kostbare tijd, laat het zoeken aan ons over

We maken het je graag makkelijker door je het zoekwerk uit handen te nemen. Je hoeft dan zelf niet meer op zoek naar de verhuisbedrijven om een offerte aan te vragen, dat doen wij voor je. En zo..

  • Voorkom je dat je met het verkeerde verhuisbedrijf in zee gaat. Wij sturen je namelijk ook reviews mee, dus je kunt lezen hoe voorgaande klanten de verhuisbedrijven hebben ervaren;
  • Betaal je niet te veel voor je verhuizing. Want vergelijken = besparen. Het kan honderden tot zelfs duizenden euro’s schelen wanneer je meerdere internationale verhuisbedrijven met elkaar vergelijkt. Wij zorgen dat je iets te vergelijken hebt en niet te veel betaalt;
  • Kun je met een zeker gevoel je verhuizing naar Duitsland tegemoet gaan. Want je hebt immers een weloverwogen keuze kunnen maken nadat je 5 verhuisbedrijven hebt kunnen vergelijken op basis van prijs én kwaliteit.

Door gebruik te maken van ons offerteformulier ben je beter in staat om het juiste verhuisbedrijf te kiezen voor jouw verhuizing naar Duitsland. Zo behoor je straks tot de groep mensen die met een glimlach kan terugkijken op hun verhuizing! 🙂

Debby
Verhuisd in juli 2023

Verhuisoffertes opgevraagd voor verhuizing naar het buitenland. Ik schrok echter van de prijzen en grote verschillen. Daarom zeer zeker blij met deze website.