We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar 40% op je verhuizing naar Duitsland

Ontvang tot 5 gratis verhuisoffertes

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Stressvrij verhuizen naar Duitsland

Ontvang offertes in 3 simpele stappen




Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.



Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.



Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Verhuizen naar Duitsland

Heb jij plannen om te verhuizen naar Duitsland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al sinds 2004 helpen wij mensen met hun verhuizing naar Duitsland. We hebben door de jaren heen een netwerk opgebouwd van verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizingen naar Duitsland en helpen je daarom graag op weg.

Verhuizen naar Duitsland: een verhuisbedrijf vinden

Bij een internationale verhuizing komt veel kijken, dat weten we als geen ander. Het vinden van een verhuisbedrijf is slechts één van de vele zaken die geregeld moeten worden. En gelukkig zijn wij hier om je hierbij te helpen. Hoe we dat doen? Met onze gratis offertedienst nemen wij je het zoekproces volledig uit handen.

Hoe werkt dit?

Wanneer je het offerteformulier op deze website invult, gaan wij in ons netwerk op zoek naar passende verhuisbedrijven voor jouw verhuizing. Dit gaat als volgt:

  1. Je vult in het formulier in van waar naar waar je gaat verhuizen, wat je gaat verhuizen en wanneer;
  2. Op basis van deze gegevens bekijken wij welke verhuisbedrijven het beste passen bij jouw aanvraag. Vervolgens koppelen we jou aan deze verhuisbedrijven;
  3. Je ontvangt vervolgens van ons een email met de gegevens van de verhuizers en de reviews van voorgaande klanten. De verhuisbedrijven gaan nu ieder een offerte voor je opmaken.

Je ontvangt dus 5 offertes die je met elkaar kunt vergelijken! Het enige wat jij hoeft te doen, is achterover te leunen tot zij contact met je opnemen. En het mooiste van alles, onze service is volledig gratis.

Verspil geen kostbare tijd, laat het zoeken aan ons over

We maken het je graag makkelijker door je het zoekwerk uit handen te nemen. Je hoeft dan zelf niet meer op zoek naar de verhuisbedrijven om een offerte aan te vragen, dat doen wij voor je. En zo..

  • Voorkom je dat je met het verkeerde verhuisbedrijf in zee gaat. Wij sturen je namelijk ook reviews mee, dus je kunt lezen hoe voorgaande klanten de verhuisbedrijven hebben ervaren;
  • Betaal je niet te veel voor je verhuizing. Want vergelijken = besparen. Het kan honderden tot zelfs duizenden euro’s schelen wanneer je meerdere internationale verhuisbedrijven met elkaar vergelijkt. Wij zorgen dat je iets te vergelijken hebt en niet te veel betaalt;
  • Kun je met een zeker gevoel je verhuizing naar Duitsland tegemoet gaan. Want je hebt immers een weloverwogen keuze kunnen maken nadat je 5 verhuisbedrijven hebt kunnen vergelijken op basis van prijs én kwaliteit.

Door gebruik te maken van ons offerteformulier ben je beter in staat om het juiste verhuisbedrijf te kiezen voor jouw verhuizing naar Duitsland. Zo behoor je straks tot de groep mensen die met een glimlach kan terugkijken op hun verhuizing! 🙂

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes