Ontvang 5 gratis offertes van verhuisbedrijven en bespaar tot wel 40%
Waar woon je nu en waar verhuis je naartoe?
We helpen dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuizers
100% gratis, geen verplichtingen
Hoe gebruikers ons beoordelen op Google
4.4

Stressvrij verhuizen naar Ierland

In 3 snelle & gemakkelijke stappen

Vul je verhuisgegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offertes sturen.
Ontvang tot wel 5 offertes met reviews
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.
Vergelijk offertes en reviews en maak je keuze
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Nuttige verhuistips voor een verhuizing overzee naar Ierland

ireland_removal
move_ireland
move_to_ireland
mover_ireland
moving_company_ireland
removalcost_ireland

Het verhuizen van (een gedeelte van) de inboedel naar Ierland is complex. Daarom kiest 90% voor gespecialiseerde internationaal verhuisbedrijven, gespecialiseerd in verhuizingen naar en vanuit Ierland. U dient op de volgende punten te letten:

  1. Kies een ervaren specialist. De medewerkers van de verhuizer kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ze zijn gewend om in Ierland een verhuizing te laden of te lossen. De specialist is bovendien voordeliger omdat hij verhuizingen kan combineren. Zo krijgt u hoge kwaliteit tegen de beste prijs.
  2. Bepaal vooraf wat u meeneemt en wat u zelf kunt doen. Dit bespaart het meeste. Bespreek dit met de verhuizer en vraag zijn advies om te besparen.
  3. Vraag offertes aan bij enkele specialisten en vergelijk. Ontvang snel en gemakkelijk meerdere offertes voor een verhuizing naar Ierland.

Wij selecteerden voor u de beste gespecialiseerde verhuisbedrijven in Nederland. Deze internationale verhuizers hebben jarenlange ervaring op Ierland. Vraag snel en vrijblijvend meerdere offertes aan.

De Heer W.
Verhuisd in juni 2022, Den haag naar Spanje

Prima, overzichtelijk. Goed hulpmiddel. Verhuizers reageren heel snel, komen langs, maken offerte. Heel makkelijk.