Ontvang 5 gratis offertes van verhuisbedrijven en bespaar tot wel 40%
Waar woon je nu en waar verhuis je naartoe?
We helpen dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuizers
100% gratis, geen verplichtingen
Hoe gebruikers ons beoordelen op Google
4.4

Stressvrij verhuizen naar Engeland

In 3 snelle & gemakkelijke stappen

Vul je verhuisgegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offertes sturen.
Ontvang tot wel 5 offertes met reviews
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.
Vergelijk offertes en reviews en maak je keuze
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Verhuizen naar Engeland – Vergelijk verhuizers

move_move_to_united-kingdom
move_to_united-kingdom
move_united-kingdom
mover_united-kingdom
moving_company_united-kingdom
removalcost_united-kingdom
united-kingdom_removal

Ben je van plan om naar Engeland te verhuizen en ben je op zoek naar informatie over de verhuiskosten, een verhuisbedrijf of het proces zelf? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Sinds 2004 helpen wij mensen met een internationale verhuizing, en in jouw geval dus een verhuizing naar Engeland. Ons netwerk bestaat uit meer dan 500 verhuisbedrijven die helpen met het zo snel mogelijk berekenen van je verhuiskosten.

Hoe werkt onze dienst?

Onze gratis dienst is heel eenvoudig: indien je wilt berekenen wat jouw verhuizing naar Engeland kost of op zoek bent naar een passend verhuisbedrijf, vul je ons offerteformulier in. Wij controleren vervolgens jouw verhuisgegevens, en gaan dan op zoek naar verhuisbedrijven passend bij jouw behoeften. Na maximaal 30 minuten ontvang je van ons een e-mail waarin je kunt vinden aan welke verhuizers je bent gekoppeld. In deze e-mail vind je ook voor al deze bedrijven beoordelingen van consumenten die jou voor zijn gegaan. Zo vergelijk je niet alleen op basis van prijs, maar ook op kwaliteit.

De verhuisbedrijven nemen vervolgens binnen 1 werkdag contact met je op om jou onmiddellijk te voorzien van een eerste prijsindicatie. Op deze manier kun je snel en eenvoudig vergelijken en bespaar je al gauw tot wel 40% op je verhuiskosten. Het is vervolgens aan jou om te bepalen of je verder gaat met één van de offertes, of verder wilt kijken: onze dienst is volledig vrijblijvend. Indien je voor één van de offertes kiest, kan het zijn dat een verhuisbedrijf bij jou wilt langskomen om zeker te zijn van de grootte van je inboedel. De prijs kan op basis daarvan nog dalen of stijgen. Indien je daarna nogmaals akkoord gaat, ben je klaar om je inboedel naar Engeland te verhuizen 🙂.

Verhuisbedrijven naar Engeland vinden

Zoals eerder vermeld, hebben wij een groot netwerk van verhuisbedrijven. Ons team van 10 medewerkers zijn dag in, dag uit bezig met het onderhouden, uitbreiden en verbeteren van dit netwerk. Op deze manier hebben we voor iedere type consument een passende verhuizer. Het koppelen van jouw offerteaanvraag gebeurt dan ook volledig handmatig. Geen machinewerk dus, maar persoonlijke aandacht en toetsing van onze partners. Dit doen we onder meer door te kijken naar:

  • Beoordelingen van consumenten die jou voor zijn gegaan
  • Verzekeringen van de verhuizers
  • Eventueel behaalde kwaliteitskeurmerken
  • Et cetera

Het grote voordeel van onze jarenlange ervaring is dus dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van je verhuisbedrijf. Wij werken uitsluitend samen met professionele verhuizers die weten wat ze moeten doen om jouw verhuizing naar Engeland zo goed mogelijk uit te voeren.

Mocht je overtuigd zijn, dan zien we jouw offerteaanvraag natuurlijk graag verschijnen. In beide gevallen wensen we jou in ieder geval vast een hele fijne verhuizing toe!

Debby
Verhuisd in juli 2023

Verhuisoffertes opgevraagd voor verhuizing naar het buitenland. Ik schrok echter van de prijzen en grote verschillen. Daarom zeer zeker blij met deze website.