We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar 40% op je verhuizing naar Spanje

Ontvang tot 5 gratis verhuisoffertes

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Stressvrij verhuizen naar Spanje

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Verhuizen naar Spanje – Bereken je verhuiskosten

spain_removalmove_spainmove_to_spainmover_spainmoving_company_spainremovalcost_spain

Ben je van plan om te verhuizen naar Spanje en wil je weten hoeveel dat gaat kosten? Wij weten als geen ander dat het lastig is om de kosten te berekenen. En dan hebben we het nog niet eens over het vinden van een geschikte verhuizer. Gelukkig ben je bij ons aan het goede adres: wij helpen mensen zoals jij bij het vinden van het juiste verhuisbedrijf. Dit doen we al sinds 2004 – en met succes: in de afgelopen 17 jaar hebben wij meer dan 9.000 Nederlanders geholpen met hun verhuizing naar Spanje.

Hoe werkt onze gratis dienst?

Omdat wij weten hoe stressvol verhuizen naar Spanje kan zijn, doen wij er alles aan om onze dienst zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je hoeft daarom alleen maar ons offerteformulier in te vullen: dit duurt maximaal 2 minuten. In het formulier beantwoord je een aantal vragen over jouw verhuizing naar Spanje. Denk aan het adres, de grootte van je inboedel en de geschatte verhuisdatum. De verhuisbedrijven hebben deze informatie nodig om jou snel van een offerte te kunnen voorzien.

Na het invullen van het formulier ontvang je van ons een e-mail waarin staat welke verhuisbedrijven jou een offerte zullen opsturen. Daarnaast vind je een overzicht van de beoordelingen die eerdere consumenten voor deze verhuizers hebben achtergelaten. Zo vergelijk je niet alleen op basis van prijs maar ook op basis van kwaliteit en je eigen gevoel.

Vervolgens ontvang je binnen 2 werkdagen maximaal 5 gratis en vrijblijvende offertes in je mailbox. Het is daarna volledig aan jou om te bepalen wat je gaat doen. Door de grote verschillen in prijs bespaar je op deze manier al gauw tot 40% op je verhuizing naar Spanje.

Verhuizers gespecialiseerd in verhuizen naar Spanje

Wij krijgen vaak de vraag: waar moet ik op letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf? Wij hebben op deze vraag een simpel antwoord: kies een ervaren specialist. Wij selecteren al jarenlang de beste gespecialiseerde verhuisbedrijven in Nederland. Deze verhuizers hebben veel ervaring met verhuizingen naar Spanje. De medewerkers van de verhuizer kennen de bestemmingen goed, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Ze zijn daarnaast gewend om in Spanje een verhuizing te laden of te lossen. Deze bedrijven zijn bovendien vaak voordeliger omdat zij verhuizingen kunnen combineren. Zo krijg je hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

Vraag nu je gratis verhuisoffertes aan en bereken snel en vrijblijvend de kosten van jouw verhuizing naar Spanje. Wij wensen je alvast heel veel succes én plezier toe!

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes