Ontvang 5 gratis offertes van verhuisbedrijven en bespaar tot wel 40%
Waar woon je nu en waar verhuis je naartoe?
We helpen dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuizers
100% gratis, geen verplichtingen
Hoe gebruikers ons beoordelen op Google
4.4

Stressvrij verhuizen naar Spanje

In 3 snelle & gemakkelijke stappen

Vul je verhuisgegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offertes sturen.
Ontvang tot wel 5 offertes met reviews
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.
Vergelijk offertes en reviews en maak je keuze
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Verhuizen naar Spanje – Bereken je verhuiskosten

move_spain
move_to_spain
mover_spain
moving_company_spain
offerte_removal
removalcost_spain
spain_removal

Ben je van plan om te verhuizen naar Spanje en wil je weten hoeveel dat gaat kosten? Wij weten als geen ander dat het lastig is om de kosten te berekenen. En dan hebben we het nog niet eens over het vinden van een geschikte verhuizer. Gelukkig ben je bij ons aan het goede adres: wij helpen mensen zoals jij bij het vinden van het juiste verhuisbedrijf. Dit doen we al sinds 2004 – en met succes: in de afgelopen 17 jaar hebben wij meer dan 9.000 Nederlanders geholpen met hun verhuizing naar Spanje.

Hoe werkt onze gratis dienst?

Omdat wij weten hoe stressvol verhuizen naar Spanje kan zijn, doen wij er alles aan om onze dienst zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je hoeft daarom alleen maar ons offerteformulier in te vullen: dit duurt maximaal 2 minuten. In het formulier beantwoord je een aantal vragen over jouw verhuizing naar Spanje. Denk aan het adres, de grootte van je inboedel en de geschatte verhuisdatum. De verhuisbedrijven hebben deze informatie nodig om jou snel van een offerte te kunnen voorzien.

Na het invullen van het formulier ontvang je van ons een e-mail waarin staat welke verhuisbedrijven jou een offerte zullen opsturen. Daarnaast vind je een overzicht van de beoordelingen die eerdere consumenten voor deze verhuizers hebben achtergelaten. Zo vergelijk je niet alleen op basis van prijs maar ook op basis van kwaliteit en je eigen gevoel.

Vervolgens ontvang je binnen 2 werkdagen maximaal 5 gratis en vrijblijvende offertes in je mailbox. Het is daarna volledig aan jou om te bepalen wat je gaat doen. Door de grote verschillen in prijs bespaar je op deze manier al gauw tot 40% op je verhuizing naar Spanje.

Verhuizers gespecialiseerd in verhuizen naar Spanje

Wij krijgen vaak de vraag: waar moet ik op letten bij het kiezen van een verhuisbedrijf? Wij hebben op deze vraag een simpel antwoord: kies een ervaren specialist. Wij selecteren al jarenlang de beste gespecialiseerde verhuisbedrijven in Nederland. Deze verhuizers hebben veel ervaring met verhuizingen naar Spanje. De medewerkers van de verhuizer kennen de bestemmingen goed, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Ze zijn daarnaast gewend om in Spanje een verhuizing te laden of te lossen. Deze bedrijven zijn bovendien vaak voordeliger omdat zij verhuizingen kunnen combineren. Zo krijg je hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

Vraag nu je gratis verhuisoffertes aan en bereken snel en vrijblijvend de kosten van jouw verhuizing naar Spanje. Wij wensen je alvast heel veel succes én plezier toe!

Debby
Verhuisd in juli 2023

Verhuisoffertes opgevraagd voor verhuizing naar het buitenland. Ik schrok echter van de prijzen en grote verschillen. Daarom zeer zeker blij met deze website.