We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar 40% op je verhuizing naar Amerika

Ontvang tot 5 gratis verhuisoffertes

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Stressvrij verhuizen naar Amerika

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Verhuizen naar Amerika – Vergelijk Verhuisbedrijven

united-states_removalmove_united-statesmove_to_united-statesmover_united-statesmoving_company_united-statesremovalcost_united-states

Ben je van plan om te verhuizen naar Amerika maar heb je geen idee hoeveel dat gaat kosten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als geen ander weten wij hoe lastig het is om online informatie te vinden betreft de verhuiskosten voor een verhuizing naar Amerika. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vinden van een geschikte verhuizer. Maar geen zorgen: wij helpen mensen zoals jij bij het vinden van het juiste verhuisbedrijf. Dit doen we al meer dan 16 jaar op een onafhankelijke manier: we hebben meer dan 6.000 Nederlanders geholpen met een verhuizing naar Amerika.

Hoe werkt onze gratis dienst?

Een internationale verhuizing betekent veel stress en veel dingen regelen. Juist daarom zetten wij alles op alles om het vinden van een geschikte verhuizer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je hoeft alleen ons offerteformulier in te vullen waarin je ons meer vertelt over waar je precies heen gaat verhuizen en hoeveel je gaat verhuizen. Wij doen vervolgens de rest!

Ons team bestaat uit ongeveer 10 (internationale) werknemers die dag in, dag uit, bezig zijn met het vinden en beoordelen van verhuisbedrijven wereldwijd. Vandaag de dag bestaat ons internationale netwerk uit meer dan 500 bedrijven. Dat betekent dat wij overal ter wereld partners hebben die gespecialiseerd zijn in bepaalde routes. En in jouw geval, in verhuizen naar Amerika.

Verhuizers gespecialiseerd in Amerika

Wij hebben een groot aantal partners beschikbaar voor jouw verhuizing naar Amerika. Doordat we al sinds 2004 in de branche zitten, weten wij van iedere partner precies waarvoor ze staan. Na het invullen van ons offerteformulier zullen wij jouw aanvraag handmatig koppelen aan de 5 bedrijven waarvan wij denken dat ze het beste passen bij jouw verhuizing. Deze verhuizers nemen vervolgens allemaal (vaak binnen één werkdag) contact met je op om jou onmiddellijk te voorzien van gratis offertes.

Beoordelingen van gebruikers die jou voor zijn gegaan

Daarnaast hebben wij de afgelopen 5 jaar reviews verzameld van mensen die ook naar Amerika zijn verhuisd. Direct na het invullen van ons formulier krijg je een overzicht van de verhuizers die jou zullen voorzien van offertes, plus deze reviews. Op deze manier vergelijk je niet alleen op basis van prijs, maar ook op kwaliteit. Zo krijg je dus de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Waar wacht je nog op? Vraag nu je gratis verhuisoffertes aan en bereken snel en vrijblijvend de kosten van jouw verhuizing naar Amerika. Zo bespaar je al snel 40% op je verhuiskosten! Wij wensen je in ieder geval alvast heel veel succes én plezier toe 😀.

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes