Ontvang 5 gratis offertes van verhuisbedrijven en bespaar tot wel 40%
Waar woon je nu en waar verhuis je naartoe?
We helpen dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuizers
100% gratis, geen verplichtingen
Hoe gebruikers ons beoordelen op Google
4.4

Stressvrij verhuizen naar Amerika

In 3 snelle & gemakkelijke stappen

Vul je verhuisgegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offertes sturen.
Ontvang tot wel 5 offertes met reviews
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.
Vergelijk offertes en reviews en maak je keuze
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Verhuizen naar Amerika – Vergelijk Verhuisbedrijven

move_to_united-states
move_united-states
mover_united-states
moving_company_united-states
removalcost_united-states
united-states_removal

Ben je van plan om te verhuizen naar Amerika maar heb je geen idee hoeveel dat gaat kosten? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Als geen ander weten wij hoe lastig het is om online informatie te vinden betreft de verhuiskosten voor een verhuizing naar Amerika. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vinden van een geschikte verhuizer. Maar geen zorgen: wij helpen mensen zoals jij bij het vinden van het juiste verhuisbedrijf. Dit doen we al meer dan 16 jaar op een onafhankelijke manier: we hebben meer dan 6.000 Nederlanders geholpen met een verhuizing naar Amerika.

Hoe werkt onze gratis dienst?

Een internationale verhuizing betekent veel stress en veel dingen regelen. Juist daarom zetten wij alles op alles om het vinden van een geschikte verhuizer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je hoeft alleen ons offerteformulier in te vullen waarin je ons meer vertelt over waar je precies heen gaat verhuizen en hoeveel je gaat verhuizen. Wij doen vervolgens de rest!

Ons team bestaat uit ongeveer 10 (internationale) werknemers die dag in, dag uit, bezig zijn met het vinden en beoordelen van verhuisbedrijven wereldwijd. Vandaag de dag bestaat ons internationale netwerk uit meer dan 500 bedrijven. Dat betekent dat wij overal ter wereld partners hebben die gespecialiseerd zijn in bepaalde routes. En in jouw geval, in verhuizen naar Amerika.

Verhuizers gespecialiseerd in Amerika

Wij hebben een groot aantal partners beschikbaar voor jouw verhuizing naar Amerika. Doordat we al sinds 2004 in de branche zitten, weten wij van iedere partner precies waarvoor ze staan. Na het invullen van ons offerteformulier zullen wij jouw aanvraag handmatig koppelen aan de 5 bedrijven waarvan wij denken dat ze het beste passen bij jouw verhuizing. Deze verhuizers nemen vervolgens allemaal (vaak binnen één werkdag) contact met je op om jou onmiddellijk te voorzien van gratis offertes.

Beoordelingen van gebruikers die jou voor zijn gegaan

Daarnaast hebben wij de afgelopen 5 jaar reviews verzameld van mensen die ook naar Amerika zijn verhuisd. Direct na het invullen van ons formulier krijg je een overzicht van de verhuizers die jou zullen voorzien van offertes, plus deze reviews. Op deze manier vergelijk je niet alleen op basis van prijs, maar ook op kwaliteit. Zo krijg je dus de beste kwaliteit tegen de beste prijs.

Waar wacht je nog op? Vraag nu je gratis verhuisoffertes aan en bereken snel en vrijblijvend de kosten van jouw verhuizing naar Amerika. Zo bespaar je al snel 40% op je verhuiskosten! Wij wensen je in ieder geval alvast heel veel succes én plezier toe 😀.

Debby
Verhuisd in juli 2023

Verhuisoffertes opgevraagd voor verhuizing naar het buitenland. Ik schrok echter van de prijzen en grote verschillen. Daarom zeer zeker blij met deze website.