We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar 40% op je verhuizing naar Canada

Ontvang tot 5 gratis verhuisoffertes

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Stressvrij verhuizen naar Canada

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Verhuizen naar Canada

Staat een verhuizing naar Canada bij jou op de planning? Wat gaaf. Of je nu richting de Rockies of naar Toronto verhuist, je bent bij ons aan het juiste adres om prijzen van verschillende verhuisbedrijven te vergelijken. We helpen al sinds 2004 mensen te verhuizen naar Canada dus we hebben de nodige expertise verzameld om ook voor jou geschikte verhuisbedrijven te vinden.

Verhuizen naar Canada: een verhuisbedrijf vinden

We weten als geen ander dat er bij een internationale verhuizing veel komt kijken. Het vinden van een verhuizer is maar één van de vele zaken die waarschijnlijk op jouw to do lijstje staan. Gelukkig zijn wij hier om jou hierbij te helpen. Dat doen we door middel van ons gratis offerteformulier. Wij nemen het zoekproces volledig voor je uit handen. Dit werkt zo:

  1. Je vult in het offerteformulier in van waar naar waar je gaat verhuizen, wat je gaat verhuizen en wanneer;
  2. Wij gaan op basis van deze info zoeken naar de verhuisbedrijven die het beste aansluiten bij jouw wensen. We koppelen jouw aanvraag aan deze verhuisbedrijven;
  3. Je ontvangt van ons een email met de gegevens en reviews van de verhuisbedrijven die jouw aanvraag hebben ontvangen. Deze verhuisbedrijven gaan nu ieder voor jou een offerte opmaken.

Je ontvangt nu 5 offertes voor jouw verhuizing naar Canada. Je hebt dus iets te vergelijken en kunt een weloverwogen besluit nemen! Het enige wat jij hoeft te doen, is achterover te leunen tot de verhuisbedrijven contact met je opnemen. En het mooiste van alles, onze service is helemaal gratis. Zo hou jij meer tijd over om andere zaken te regelen. Immers genoeg te doen!

Wij doen het zoekwerk voor jou

Zodat jij tijd hebt voor andere dingen. En dat niet alleen, maar door het zoeken naar verhuisbedrijven uit handen te geven, weet je ook zeker dat je offertes ontvangt van professionele verhuisbedrijven. Wij hebben een netwerk van experts die gespecialiseerd zijn in verhuizingen vanuit Nederland naar Canada. Dat betekent..

  • Dat je voorkomt dat je met het verkeerde verhuisbedrijf in zee gaat. Of eigenlijk, over zee ;). Je wil dat je inboedel veilig vervoerd wordt en niet het risico nemen dat je tijdens het uitpakken kapotte spullen aantreft. Door via onze website een verhuisbedrijf te kiezen, weet je zeker dat je met een pro te maken hebt;
  • Dat je niet te veel betaalt voor je verhuizing. Want vergelijken = besparen. Het kan honderden tot zelfs duizenden euro’s schelen wanneer je meerdere internationale verhuisbedrijven met elkaar vergelijkt. Wij zorgen dat je iets te vergelijken hebt en niet te veel betaalt;
  • Dat je met een zeker gevoel je verhuizing naar Canada tegemoet kunt gaan. Want je hebt immers een weloverwogen keuze kunnen maken nadat je 5 verhuisbedrijven hebt vergeleken op basis van prijs én kwaliteit.

Door gebruik te maken van onze website ben je beter in staat om het juiste verhuisbedrijf te kiezen voor jouw verhuizing naar Canada. Jij wil toch ook bij de groep mensen horen die met een glimlach op hun verhuisproces kan terugkijken? 🙂

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes