Ontvang 5 gratis offertes van verhuisbedrijven en bespaar tot wel 40%
Waar woon je nu en waar verhuis je naartoe?
We helpen dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuizers
100% gratis, geen verplichtingen
Hoe gebruikers ons beoordelen op Google
4.4

Stressvrij verhuizen naar Canada

In 3 snelle & gemakkelijke stappen

Vul je verhuisgegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offertes sturen.
Ontvang tot wel 5 offertes met reviews
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.
Vergelijk offertes en reviews en maak je keuze
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Verhuizen naar Canada

canada_removal
move_to_canada
mover_canada
moving_canada
moving_company_canada
removal_costs_canada

Staat een verhuizing naar Canada bij jou op de planning? Wat gaaf. Of je nu richting de Rockies of naar Toronto verhuist, je bent bij ons aan het juiste adres om prijzen van verschillende verhuisbedrijven te vergelijken. We helpen al sinds 2004 mensen te verhuizen naar Canada dus we hebben de nodige expertise verzameld om ook voor jou geschikte verhuisbedrijven te vinden.

Verhuizen naar Canada: een verhuisbedrijf vinden

We weten als geen ander dat er bij een internationale verhuizing veel komt kijken. Het vinden van een verhuizer is maar één van de vele zaken die waarschijnlijk op jouw to do lijstje staan. Gelukkig zijn wij hier om jou hierbij te helpen. Dat doen we door middel van ons gratis offerteformulier. Wij nemen het zoekproces volledig voor je uit handen. Dit werkt zo:

  1. Je vult in het offerteformulier in van waar naar waar je gaat verhuizen, wat je gaat verhuizen en wanneer;
  2. Wij gaan op basis van deze info zoeken naar de verhuisbedrijven die het beste aansluiten bij jouw wensen. We koppelen jouw aanvraag aan deze verhuisbedrijven;
  3. Je ontvangt van ons een email met de gegevens en reviews van de verhuisbedrijven die jouw aanvraag hebben ontvangen. Deze verhuisbedrijven gaan nu ieder voor jou een offerte opmaken.

Je ontvangt nu 5 offertes voor jouw verhuizing naar Canada. Je hebt dus iets te vergelijken en kunt een weloverwogen besluit nemen! Het enige wat jij hoeft te doen, is achterover te leunen tot de verhuisbedrijven contact met je opnemen. En het mooiste van alles, onze service is helemaal gratis. Zo hou jij meer tijd over om andere zaken te regelen. Immers genoeg te doen!

Wij doen het zoekwerk voor jou

Zodat jij tijd hebt voor andere dingen. En dat niet alleen, maar door het zoeken naar verhuisbedrijven uit handen te geven, weet je ook zeker dat je offertes ontvangt van professionele verhuisbedrijven. Wij hebben een netwerk van experts die gespecialiseerd zijn in verhuizingen vanuit Nederland naar Canada. Dat betekent..

  • Dat je voorkomt dat je met het verkeerde verhuisbedrijf in zee gaat. Of eigenlijk, over zee ;). Je wil dat je inboedel veilig vervoerd wordt en niet het risico nemen dat je tijdens het uitpakken kapotte spullen aantreft. Door via onze website een verhuisbedrijf te kiezen, weet je zeker dat je met een pro te maken hebt;
  • Dat je niet te veel betaalt voor je verhuizing. Want vergelijken = besparen. Het kan honderden tot zelfs duizenden euro’s schelen wanneer je meerdere internationale verhuisbedrijven met elkaar vergelijkt. Wij zorgen dat je iets te vergelijken hebt en niet te veel betaalt;
  • Dat je met een zeker gevoel je verhuizing naar Canada tegemoet kunt gaan. Want je hebt immers een weloverwogen keuze kunnen maken nadat je 5 verhuisbedrijven hebt vergeleken op basis van prijs én kwaliteit.

Door gebruik te maken van onze website ben je beter in staat om het juiste verhuisbedrijf te kiezen voor jouw verhuizing naar Canada. Jij wil toch ook bij de groep mensen horen die met een glimlach op hun verhuisproces kan terugkijken? 🙂

Debby
Verhuisd in juli 2023

Verhuisoffertes opgevraagd voor verhuizing naar het buitenland. Ik schrok echter van de prijzen en grote verschillen. Daarom zeer zeker blij met deze website.