We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Voordelig buitenland transport van uw verhuisinboedel?

Welkom bij internationaalverhuisadvies.nl, de grootste internationale verhuissite van Nederland. Al meer dan 12.000 mensen zijn via ons onafhankelijke platform verhuisd naar de verste uithoeken van de wereld, zo ook met buitenland transport. Verhuizingen naar of uit het buitenland hebben bij ons speciale aandacht omdat jaarlijks vele duizenden Nederlanders hun internationale verhuizing in Nederland regelen. U vindt bij ons tips en de gratis offerteservice voor de keuze van de juiste buitenland verhuizer voor het buitenland transport van uw keuze.

Nuttige verhuistips voor uw buitenland verhuizing

Een verhuizing van (delen van) de inboedel naar het buitenland is complex. Daarom kiest 90% voor een Erkend internationaal verhuisbedrijf, gespecialiseerd in het buitenland van uw keuze. Waar moet u dan op letten:

  • Kies een ervaren specialist. De medewerkers van de verhuizer kennen de bestemming goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Ze zijn gewend om een buitenland verhuizing te laden of te lossen.
  • De buitenland verhuizer is bovendien voordeliger omdat hij buitenland verhuizingen kan combineren in het buitenland transport. Zo krijgt u hoge kwaliteit tegen de beste prijs.
  • Bepaal vooraf wat u meeneemt en wat u zelf kunt doen. Dit bespaart het meeste. Bespreek dit met de verhuizer en vraag zijn advies om te besparen. Voor meer bespaartips, klik hier.
  • Vraag offertes aan bij enkele specialisten in verhuis transport naar of vanuit het buitenland en vergelijk. Klik hier en ontvang snel en gemakkelijk meerdere offertes voor een verhuizing met buitenland transport.

Wij selecteerden voor u de beste internationale verhuisbedrijven in Nederland. Deze internationale verhuizers hebben jarenlange ervaring op buitenland transport van verhuisgoederen. Vraag hier een offerte aan en bespaar op uw buitenland transport.

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes