We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Op zoek naar een buitenlandse verhuizer?

Welkom bij het onafhankelijke platform internationaalverhuisadvies.nl. U vindt bij ons alles over verhuizen naar het buitenland. Al meer dan 12.000 mensen zijn via ons onafhankelijke verhuisplatform verhuisd naar het buitenland. U vindt bij ons u tips en de gratis offerteservice voor de keuze van de juiste buitenland verhuizer.

Waarom kiest u voor een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf?

  • Een ervaren specialist weet precies wat belangrijk is bij een verhuizing naar het buitenland. De medewerkers van de verhuizer kennen de processen goed, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Denk hierbij aan de douane formaliteiten, de internationale agenten en de aandachtpunten bij vervoer.
  • De specialist is bovendien voordeliger omdat hij verhuizingen naar het buitenland kan combineren. Zo krijgt u hoge kwaliteit tegen de beste prijs.

Vraag offertes aan bij enkele internationale verhuisbedrijven en vergelijk. Klik hier en ontvang snel en gemakkelijk meerdere offertes voor uw buitenlandse verhuizing.

Internationaalverhuisadvies.nl helpt u om uit de gespecialiseerde internationale verhuisbedrijven in Nederland de verhuizer van uw keuze te selecteren voor uw verhuizing naar het buitenland.

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes