We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen binnen Europa

sfeer-frTransport per verhuiswagen
Een verhuizing binnen Europa wordt gekenmerkt door het vervoer van de inboedel met een verhuiswagen. De inboedel wordt speciaal verpakt en vaak in dezelfde verhuiswagen geladen, die ook op de bestemming de goederen lost. Voor Groot-Brittannië gebruikt men de veerdienst of tunnel. Het is mogelijk dat er bij transport of lossen van de inboedel gebruik wordt gemaakt van buitenlandse verhuisbedrijven.

Specialisten
Om dit soort verhuizingen goed uit te voeren dient de Nederlandse verhuizer alles te weten over de lokale omstandigheden, in bijvoorbeeld Frankrijk. De gespecialiseerde Nederlandse verhuizer kenmerkt zich door regelmatig verhuistransport naar vaak lastig bereikbare bestemmingen met eigen agenten ter plaatse. Bovendien kan de gespecialiseerde verhuizer door regelmatig transport voordelige combinatietarieven bieden.

Verhuisproces
Een verhuizing bestaat globaal gesproken uit inpakken, laden, transport en lossen, uitpakken.

Inpakken
Voorafgaand aan de verhuizing worden de kleine goederen in dozen en kleding in garderobedozen gedaan. Bovendien kan er vakkundig ingepakt worden bij kostbare goederen zoals schilderijen of antiek. U kunt ervoor kiezen om alles zelf te doen, zodat u aanmerkelijk bespaart. Meestal worden kostbare c.q. breekbare goederen door de vakkundige verhuizer ingepakt. De demontage van grote meubelen kan desgewenst ook door de verhuizer gedaan worden.

Laden
De verhuizer zal de inboedel op de aangegeven datum in de verhuiswagen laden. Bij het laden is het cruciaal dat de goederen goed in de wagen gestuwd worden, zodat bij transport geen schade kan ontstaan.

Transport
Met de luchtgeveerde verhuiswagen worden de goederen vervolgens verzameld bij de opslaglocatie van de verhuizer. In geval van tussentijdse opslag worden de goederen in het pand geplaatst. Meestal combineert de verhuizer uw verhuizing met een aantal andere verhuizingen om uw kosten te drukken. Soms gaan er zelfs vijf tot zes verhuizingen met meerder bestemmingen richting het buitenland. Ervaren internationale verhuizers zorgen voor een gedetailleerde inventarislijst en merken de goederen met nummers. Hierdoor is er een duidelijke scheiding aangebracht.

Lossen
Het lossen van de Europese verhuizing vindt vaak plaats door de chauffeur met hulp van lokale verhuizers. Vooral bij Europese verhuizingen speelt bij het lossen de bereikbaarheid van de bestemming een belangrijke rol, denk hierbij aan heuvelachtig terrein, oprijlaan, smalle straten, etc.

Uitpakken
Bij het lossen worden de goederen en de meubelen in de juiste ruimte geplaatst. Het uitpakken wordt meestal door de eigenaar gedaan, die alles zelf wegzet. Montage van de gedemonteerde meubelen kan door de verhuizers verzorgd worden.


Links:

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes