We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen naar Nederland

U woont in het buitenland en wilt verhuizen naar Nederland? Dan kunt u op deze website alle informatie vinden die u nodig heeft voor uw verhuizing! Wij hebben zo’n 10.000 mensen geholpen aan offertes voor de verhuizing van het buitenland naar Nederland en met succes!

Handige tips voor uw verhuizing naar Nederland

Verhuizen naar Nederland is een groot project en dient dan ook goed aangepakt te worden. Het is belangrijk dat een goed en gespecialiseerd verhuisbedrijf de verhuizing op zich neemt en het is ook handig om te weten welke spullen mee gaan naar Nederland en welke spullen achterblijven. Hieronder kunt u een drietal handige tips vinden voor uw verhuizing naar Nederland:

  • Vraag meerdere offertes aan: Selecteer bewust de internationale verhuizer en vergelijk de aanbiedingen goed. Aanvragen kan snel en gemakkelijk via onze offerteservice.
  • Selecteer bewust wat u laat verhuizen: Neem alleen mee wat nodig is; voor alles betaalt u een vergoeding. Neem ruim de tijd om ‘een opruiming’ te houden. Hier is veel te besparen.
  • Overweeg tijdelijke opslag van goederen bij de verhuizer: Het opslaan van goederen is handig als u uw huis snel wilt verkopen of als uw nieuwe huis nog niet klaar is. U kunt uw inboedel voor langere of kortere periode veilig bij de verhuizer opslaan.

Vraag vandaag nog gratis offertes aan om te verhuizen naar Nederland.

Internationaalverhuisadvies.nl is een intermediair op het gebied van verhuizen, wij zijn dus geen verhuisbedrijf. Wij bieden de consument enkele handige tips en checklists om de internationale verhuizing wat makkelijker te maken. Daarnaast hebben wij een handige offerteservice waarbij u van ons meerdere offertes van gespecialiseerde verhuizers krijgt, zodat u een goede keuze kunt maken.

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen naar Nederland

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes