We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Stressvrij verhuizen naar Nederland

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Verhuizen naar Nederland

Ben jij van plan om (terug) te verhuizen naar Nederland? Dan ben je bij Internationaalverhuisadvies.nl aan het juiste adres. Al sinds 2004 helpen wij mensen met het vinden van een passend verhuisbedrijf voor hun verhuizing terug naar Nederland. Ruim 92.000 Nederlanders zijn je voorgegaan! Dankzij onze expertise en wereldwijde netwerk kunnen wij ook jou helpen met je verhuizing.

Verhuizen naar Nederland: een verhuisbedrijf vinden

Het vinden van een verhuisbedrijf is niet makkelijk, dat weten we als geen ander. Je vertrouwt dit bedrijf immers je dierbare spullen toe, dat is niet iets wat je iedere dag doet. Je begint je zoektocht waarschijnlijk op ’t internet maar door de vele pagina’s en websites zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Verhuis je vanuit een land waar je de taal niet goed beheerst? Dan wordt het niet makkelijker. Na 16 jaar in deze branche te werken, hebben wij alles voorbij zien komen. De oplossing? Onze gratis offertedienst. Wij nemen het zoekproces voor je uit handen en koppelen jouw offerteaanvraag aan 5 verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in verhuizingen naar Nederland.

Hoe werkt dit?

Je vult op onze website het offerteformulier in en geeft hierin aan van waar naar waar je gaat verhuizen, wat je gaat verhuizen en wanneer. In ons netwerk bekijken wij welke verhuisbedrijven het beste passen bij jouw aanvraag. Vervolgens koppelen we jou aan deze verhuisbedrijven. Je ontvangt van ons hun gegevens en de reviews van voorgaande klanten. De verhuisbedrijven gaan vervolgens een offerte voor je opmaken. Het enige wat jij dus hoeft te doen, is achterover te leunen tot zij contact met je opnemen. En het mooiste van alles, onze service is volledig gratis!

Laat ons het zoekwerk doen, maak gebruik van onze gratis dienst

Een verhuizing naar Nederland heeft genoeg voeten in aarde. Om het je makkelijker te maken, nemen wij je graag wat werk uit handen. Wanneer je ervoor kiest om onze gratis offertedienst te gebruiken, hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar geschikte verhuisbedrijven. Dat doen wij voor je! Verder..

  • Voorkom je dat je met het verkeerde verhuisbedrijf in zee gaat. Wij sturen je namelijk ook reviews mee, dus je kunt lezen hoe voorgaande klanten de verhuisbedrijven hebben ervaren;
  • Bespaar je tot wel 40% op je verhuizing. Want vergelijken = besparen. Het kan honderden tot zelfs duizenden euro’s schelen wanneer je meerdere internationale verhuisbedrijven met elkaar vergelijkt. Wij zorgen dat je iets te vergelijken hebt en niet te veel betaalt;
  • Kun je met een zeker gevoel je verhuizing naar Nederland tegemoet gaan. Want je hebt immers een weloverwogen keuze kunnen maken nadat je 5 verhuisbedrijven hebt kunnen vergelijken op basis van prijs én kwaliteit.

Door gebruik te maken van ons offerteformulier ben je beter in staat om het juiste internationale verhuisbedrijf te kiezen en behoor je tot de groep van mensen die met een glimlach kan terugkijken op hun verhuizing! 🙂

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes