We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Offerte leeshulp Europa

Een offerte voor een Europese verhuizing bestaat vaak uit diverse onderdelen, zoals inpakken, demonteren, laden, transport, opslag lossen en verzekeren. Deze onderdelen worden hieronder behandeld.

Inpakken en demonteren
Inpakken en demonteren zijn arbeidsintensieve en dus kostbare diensten.. Het is aan te raden kostbare en breekbare goederen door vakkundige verhuizers te laten inpakken. Dit kan ook gelden voor demontage van groter meubilair. Hiermee wordt het risico op schade aanmerkelijk beperkt. Natuurlijk bespaart u op uw verhuiskosten door veel zelf te doen (zie verhuistips). De kosten voor inpakken en demonteren zijn gebaseerd op het benodigde aantal arbeidsuren.

Laden
Het laden van de verhuizing in de verhuiswagen of container is ook arbeidsintensief. In bijzondere omstandigheden is hiervoor een verhuislift nodig. Dit wordt dan apart genoemd. De kosten van het laden worden bepaald o.b.v. het aantal uren en zijn dus afhankelijk van de toegankelijkheid van de woning, het aantal verdiepingen, bijzondere omstandigheden en het aantal kubieke meters.

Transport
Het transport naar de opslaglocatie van de verhuizer vindt plaats met een verhuiswagen. Uiteraard betaalt u meer voor een grotere afstand of verschillende laad- c.q. loslocaties. Zo is Zuid-Spanje aanmerkelijk kostbaarder dan Noord-Frankrijk. Door het combineren van de verhuizingen kan een gespecialiseerde Europese verhuizer u vaak een gunstig tarief bieden. Voor een Europese verhuizing is vooral het aantal kubieke meters, de afstand en de combinatiemogelijkheden met andere verhuizingen van belang.

Opslag
Het is mogelijk gebruik te maken van tijdelijke opslag van inboedel bij de internationale verhuizer. Dit kan veel moeite en geld besparen (zie opslag). Voor de opslag betaalt u opslagkosten, verzekeringskosten en handlingskosten (kosten van het inslaan en het uitslaan van de goederen). De opslagkosten zijn gebaseerd op de grootte van de boedel en de opslagtermijn. De handling is gebaseerd op het aantal kubieke meters. De verzekeringspremie wordt bepaald door de waarde die u zelf opgeeft.

Lossen
Het lossen van de Europese verhuizing vindt vaak plaats door de chauffeur met hulp van lokale verhuizers. In deze kosten kunt u besparen door zelf mee te helpen. Bij het lossen speelt de bereikbaarheid van de bestemming een belangrijke rol, denk hierbij aan oprijlaan, smalle straten, etc. Inhuur van een lift wordt vaak apart in rekening gebracht.

Verzekeren
Uw inboedel valt bij de gespecialiseerde verhuizers altijd onder zijn eigen wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Hiervoor betaalt u geen premie. Het wordt geadviseerd voor een volledige dekking een all risk transportverzekering af te sluiten. De kosten hiervan bestaan uit eenmalige poliskosten en een percentage van de waarde die uw wilt verzekeren (zie verzekeren).


Links:

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes