We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Internationaal verhuizing

Gratis offerteaanvraagservice
Internationaal verhuizen door een onafhankelijke verhuissite met veel informatie over het thema internationale verhuizing en gratis offerteaanvraagservice voor de keuze van de juiste verhuisbedrijven, die internationaal opereren. U kunt nu in substantiële omvang kosten besparen bij uw internationale verhuizing door snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte bij speciaal geselecteerde internationale verhuisbedrijven aan te vragen. Daarbij worden tips voor uw verhuizing door ervaren verhuisbedrijven aangeboden. Bespaar tijd en geld bij uw verhuizing naar Frankrijk, Spanje of een ander land.
Meer informatie?

Gemakkelijk meer offertes van gekwalificeerde verhuisfirma’s
Nationaal beschikbare onafhankelijke verhuissite met online-offerteaanvragen en verhuischecklist voor uw verhuizing naar het buitenland. Wij kiezen aan de hand van hoge kwaliteitseisen de beste verhuisbedrijven internationaal voor uw uit. Gemakkelijk meerdere offertes van gekwalificeerde verhuisfirma’s met ervaring internationaal. Enorme tijd- en kostenbesparing bij het zoeken naar een transport van uw verhuizing naar het buitenland met complete verzorging van uw verhuisgoederen. Zo is uw verhuizing internationaal gegarandeerd snel, voordelig en ongecompliceerd geregeld voor uw nieuwe woonplaats in Frankrijk.
Meer informatie?

Tips en trucs voor een verhuizing internationaal
Het internetportal met als thema internationale verhuizing met tips en trucs voor uw verhuizing naar het buitenland. Gemakkelijk en vrijblijvend offertes van gekwalificeerde verhuizers uit heel Nederland. Wij lichten toe hoe uw verhuizing internationaal goed wordt uitgevoerd. Gebruik de checklist, de informatie en de tips en trucks over een verhuizing internationaal. U bespaart meer dan geld alleen. Zo vindt u gemakkelijk verhuisbedrijven die internationaal verhuizen. Kostenloze offertes van verschillende verhuisbedrijven die op Frankrijk, Spanje of andere landen zijn gespecialiseerd. Internationaal? Verhuizing?; voordelig met top kwaliteit.
Meer informatie?


Links:

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes