We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizing prijsvergelijking

Gratis prijsvergelijking verhuizing
De onafhankelijke verhuis site met veel informatie over internationale verhuizingen en gratis prijsvergelijking verhuizing. Prijsvergelijking voor de keuze van de juiste internationale verhuisbedrijven. Een optimale verhuizing prijsvergelijking is met onze offerte aanvraagservice gegarandeerd. Snel en gemakkelijk meerdere vrijblijvende offertes aanvragen bij speciaal geselecteerde internationale verhuisbedrijven. Daar bovenop worden verhuistips van ervaren verhuisbedrijven aangeboden: u kunt dus meer dan alleen geld besparen met onze prijsvergelijking verhuizen.
Meer informatie?

Online verhuizing prijsvergelijking en verhuischecklist
Nationaal beschikbare onafhankelijke verhuissite met online verhuizing prijsvergelijk en verhuischecklist voor uw internationale verhuizing. Gemakkelijk meerdere offertes van gekwalificeerde verhuisfirma’s, die internationale ervaring hebben. Enorme tijd- en kostenbesparing op uw verhuizing bij het zoeken naar een transportbedrijf voor uw verhuizing naar het buitenland met complete verzorging van uw verhuisgoederen. Maakt u met onze tips een goede verhuizing prijsvergelijking en kom snel en ongecompliceerd in uw nieuwe woonplaats in het buitenland. Zo bespaart u meer dan alleen geld.
Meer informatie?

Tips en trucs uw verhuizing naar het buitenland
Het internetportal met als thema prijsvergelijking internationale verhuizing met tips, trucs en verhuizing prijsvergelijking voor uw verhuizing naar het buitenland. Bespaart u op uw internationale verhuizing met prijsvergelijking van vrijblijvende offertes van gekwalificeerde verhuizers uit heel Nederland. Wij lichten toe hoe u een goede prijsvergelijking maakt en goed verhuist. Gebruikt u de checklisten, de vele informatie en tips en trucs over een verhuizing. Zo vindt u gemakkelijk verhuisbedrijven voor internationale verhuizingen. Kostenloze offertes van verschillende internationale verhuisfirma’s. Een internationale verhuizing: voordelig met hoge kwaliteit door onafhankelijke bemiddeling.
Meer informatie?


Links:

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

Ontvang offertes in 3 simpele stappen
Vul het offerteformulier in
Het invullen kost je slechts twee minuten. Wij ontvangen vervolgens je aanvraag.Je ontvangt tot 5 offertes
Wij koppelen je offerteaanvraag aan 5 passende verhuisbedrijven. Je ontvangt van ieder verhuisbedrijf een vrijblijvende offerte.Vergelijk op basis van prijzen en reviews
Je kunt nu de verhuizers vergelijken op prijs én kwaliteit. Zo bespaar je tot wel 40% en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt.

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes