We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Internationale verhuizing

Bespaar uzelf tijd en geld bij uw internationale verhuizing
Internationale verhuizing met een onafhankelijke verhuissite met veel informatie over het thema internationale verhuizing en gratis offerteaanvraagservice voor de keuze van de juiste verhuisbedrijven, die internationaal opereren. U kunt nu in substantiële omvang kosten besparen bij uw internationale verhuizing door snel en eenvoudig een vrijblijvende verhuisofferte bij speciaal geselecteerde internationale verhuisbedrijven aan te vragen. Daarbij worden tips voor uw verhuizing door ervaren verhuisbedrijven aangeboden. Bespaar tijd en geld bij uw internationale verhuizing.
Meer informatie?

Gratis verhuisoffertes?
Onze verhuissite voor uw internationale verhuizing is onafhankelijk met veel informatie over het thema internationale verhuizing voor de keuze van de juiste internationale verhuisbedrijven. Zo is een internationale verhuizing gemakkelijk gemaakt en kunt u substantieel kosten besparen. Uw internationale verhuizing kan voordeliger zijn door snel en eenvoudig een vrijblijvende offertes bij speciaal geselecteerde internationale verhuisbedrijven aan te vragen. Daar bovenop krijgt u tips over het thema internationale verhuizingen. Een internationale verhuizing? Bespaar tijd en geld!
Meer informatie?

Een internationale verhuizing van hoge kwaliteit
Internationaalverhuisadvies.nl is een onafhankelijk internetplatform, dat zich richt op gratis advies voor iedereen, die internationaal wil verhuizen. De belangrijkste doelstelling is het helpen van de gebruiker om zijn internationale verhuizing te vergemakkelijken. Daarbij bieden wij gratis vrijblijvende offertes en hulp bij de juiste keuze voor een vakkundig internationaal verhuisbedrijf. Als organisatie selecteren wij voor u aan de hand van hoge kwaliteitseisen de beste internationale verhuisbedrijven in Nederland. Uw internationale verhuizer kiezen door snel en eenvoudig vrijblijvende offertes op te vragen bij speciaal geselecteerde internationale verhuisbedrijven. Een internationale verhuizing van hoge kwaliteit.
Meer informatie?


Links:

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes