We helpen mensen
verhuizen sinds 2004
Internationaalverhuisadvies.nl is onderdeel van Sirelo

Bespaar tot wel 40% op je verhuiskosten

Ontvang tot 5 gratis offertes van verhuisbedrijven

Gratis en zonder verplichtingen
Onze service helpt dagelijks meer dan 200 mensen verhuizen
Een netwerk van meer dan 500 verhuisbedrijven
100% gratis service, zonder verplichtingen

Verhuizen naar Zwitserland

Gratis offerteaanvraagservice
Ons internetplatform voor uw verhuizingen naar Zwitserland is onafhankelijk met veel informatie over een internationale verhuizing. Met gratis Offerteaanvraagservice voor de keuze van de juiste internationale verhuisbedrijven, gespecialiseerd in verhuizingen naar Zwitserland. Zo is een internationale verhuizing eenvoudig te doen en kunt u fors besparen op uw kosten. U krijgt een zeer gunstige prijs. Uw internationale verhuizing kan voordelig zijn, door snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte bij speciaal geselecteerde internationale verhuisbedrijven aan te vragen. Daar bovenop worden tips voor uw verhuizing naar Zwitserland aangeboden van ervaren verhuisbedrijven. Een verhuizing naar of vanuit Zwitserland? Hier bespaart u tijd en geld!
Meer informatie?

Tips en trucs uw verhuizing naar Zwitserland
Het internetportal met als thema prijsvergelijking internationale verhuizing met tips en trucs en voor uw verhuizing naar Zwitserland. Gemakkelijk en vrijblijvend offertes van gekwalificeerde verhuizers uit heel Nederland. Wij lichten toe hoe u uw verhuizing naar Zwitserland goed uitgevoerd wordt. Gebruikt u de checklisten, de vele informatie en tips en trucs over een verhuizing internationaal. U bespaart meer dan alleen geld. Zo vindt u gemakkelijk verhuisbedrijven voor verhuizing naar Zwitserland. Kostenloze offertes van verschillende verhuisbedrijven, die in Zwitserland gespecialiseerd zijn.
Meer informatie?

U kunt fors besparen op verhuiskosten
De onafhankelijke verhuis site met veel informatie over internationale verhuizingen – ook naar Zwitserland – en gratis offerteaanvraagservice voor de keuze van de juiste internationale verhuisbedrijven. U kunt nu fors besparen op de verhuiskosten door snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte bij speciaal geselecteerde internationale verhuisbedrijven aan te vragen. Daar bovenop worden verhuistips van ervaren verhuisbedrijven aangeboden: U kunt dus meer dan geld alleen besparen. Een verhuizing naar Zwitserland; voordelig met hoge kwaliteit.
Meer informatie?


Links:

Waarom Internationaalverhuisadvies.nl

Bespaar

Bespaar tot wel 40%

Gratis

100% gratis service en geen verplichtingen

Snel/gemakkelijk

Bespaar tijd, het duurt maar 1 minuut

Beoordelingen

Vergelijk verhuisbedrijven gebaseerd op prijzen en beoordelingen

Stressvrij verhuizen

In 3 snelle/gemakkelijke stappen
Vul je verhuis gegevens online in
Geef ons zoveel mogelijk informatie over je verhuizing. Op deze manier kunnen de verhuizers je de meest nauwkeurige offerte opsturen.Ontvang tot 5 offertes met beoordelingen
Na het invullen van het formulier ontvang je tot 5 gratis en vrijblijvende offertes. Deze ontvang je telefonisch of per e-mail.Vergelijk offertes en beoordelingen en maak je keuze
Als je de offertes hebt ontvangen, kun je alle prijzen vergelijken en kiezen welke optie het beste bij jou past. Op deze manier bespaar je tot wel 40%!

Ontvang 5 gratis offertes

Veelgestelde vragen

+
Wat kost een verhuizing?
Iedere verhuizing is uniek, daardoor is een schatting van de kosten vrijwel nooit accuraat. Daarom hebben we voor jou een snelle en gemakkelijke manier gecreëerd om offertes te ontvangen speciaal voor jouw verhuizing. Je hoeft alleen het bovenstaande formulier in te vullen, waarna je tot 5 gratis offertes ontvangt van verhuisbedrijven.
+
Hoe ontvang ik offertes?
Door het invullen van het offerteformulier zullen we je aanvraag koppelen aan maximaal 5 geschikte verhuisbedrijven in onze database. Deze zullen je offerte-aanvraag ontvangen en zullen je vervolgens offertes opsturen.
+
Ik moet verhuizen. Wat moet ik doen?
Afhankelijk van de grootte van de verhuizing is de eerste stap vaak het kiezen van het juiste verhuisbedrijf. We raden je aan om altijd verhuisbedrijven te vergelijken, omdat iedere verhuizer andere prijzen hanteert. Door het invullen van ons offerteformulier kun je gratis offertes van maximaal 5 verhuisbedrijven ontvangen.
+
Hoe vind ik een verhuisbedrijf?
Door simpelweg ons formulier in te vullen ontvang je contactgegevens van maximaal 5 verhuisbedrijven die jouw verhuizing kunnen doen. Je zult het eerste contact hebben binnen een werkdag.
Ontvang 5 gratis offertes